O nama

Obrt za radove u građevinarstvu "Bijeli", osnovan je s ciljem pružanja svih vrsta građevinskih usluga, od grubih pripremnih radova, pa sve do finijih unutarnjih radova.

Osnovne djelatnosti obrta su strojno žbukanje, glazure, fasaderski radovi, soboslikarsko-ličilački radovi, te svi poslovi koji su u uskoj vezi sa navedenim. Obrt upošljava kvalitetne djelatnike, koji su stručno osposobljeni za poslove u građevinarstvu, te se neprestano educiraju i usavršavaju, kako bi što kvalitetnije odgovorili na zahtjeve tržišta.

Sastavni dio obrta čine i strojevi i postrojenja, kako tržište uvodi nove tehnologije, tako i mi nastojimo biti u skladu sa razvojem istog, kako bismo našim klijentima pružili maksimizaciju kvalitete i kakvoće izvršenih radova.

Prilikom izvođenja svih vrsta radova, koristimo isključivo materijale vodećih proizvođača, čija je kvaliteta prepoznatljiva već godinama. Za sve materijale, kao dokaz kvalitete, klijenti dobiju atestnu dokumentaciju i izjave o sukladnosti.

Prisutni smo na cijelom tržištu Istarske županije, surađujemo sa velikim brojem kako privatnih tako i poslovnih subjekata, od kojih možemo izdvojiti Valamar, kao klijenta koji konstantno koristi usluge našeg obrta. Obrt "Bijeli" uz svoje poslovanje, veže širok krug kooperanata, dugogodišnjih partnera, čije usluge koristimo za poslove koji nisu u našoj domeni poslovanja. U ovom lancu poslovanja, nastojimo sa svim stranama uspostaviti dugogodišnji partnersko-poslovni odnos, što smo do sada uspjeli.